Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Αλμωπίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την διαμόρφωση του πρώτου Χριστουγεννιάτικου χωριού του Δήμου Αλμωπίας υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου κυρίου Γιώργου Τσιμτσιριδη....
Το χωριό θα βρίσκεται στον χώρο πίσω από το Δημαρχείο και η έναρξη του θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, με το άναμμα του δέντρου.

Αποδράσεις Λουτρά Πόζαρ part 2

Η ολοκαίνουργια εκπομπή Αποδράσεις στοχεύει στην ανάδειξη των περιοχών της χώρας μας και στην προβολή τουριστικών προορισμών , με πρωτότυπο και άκρως ενδιαφέρον τρόπο, που θα προ(σ)καλέσει τον τηλεθεατή σε μια όμορφη ταξιδιωτική εμπειρία.
Αποτελεί την μοναδική εκπομπή στον χώρο όσον αφορά την ενημέρωση και των τουριστικών επιχειρήσεων και φυσικά την προβολή των τοπικών προϊόντων της Ελληνικής Περιφέρειας.
Οι συντελεστές της επισκέπτονται τουριστικές περιοχές της χώρας μας και σας δίνουν πληροφορίες για την τουριστική υποδομή και τις δραστηριότητες τους. Μέσα από την εκπομπή θα παρουσιάζονται όσα ξεχωριστά υπάρχουν στον κάθε τουριστικό προορισμό.
Επιπλέον θα σας ενημερώνουν για του κόσμου τα παράξενα , τοποθεσίες , γέφυρες, αξιοθέατα , φαράγγια, μονοπάτια , χώροι διαμονής εστίασης και αναψυχής ανά τον κόσμο που συγκλονίζουν και ξεχωριζουν .
Ο σεφ της εκπομπής μαγειρεύει μοναδικές συνταγές χρησιμοποιώντας παραδοσιακά προϊόντα της κάθε περιοχής.
Ενώ οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μαθαίνουν ότι νέο σε gadget και εφαρμογές κυκλοφορεί έτσι ώστε να κάνουν τις αποδράσεις τους ακόμη πιο εύκολες και δημιουργικές . 
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΔΗ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ FLASH TV ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΔΕΛΤΑ TV ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ TV ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤV ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
δειτε το 1ο μερος του βιντεου εδω
δειτε το 2ο μερος του βιντεου εδω
δειτε το 3ο μερος του βιντεου εδω
δειτε το 4ο μερος του βιντεου εδω