Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΠΙΤΣΑΚΙΑ

ΠΙΤΣΑΚΙΑ
Για τη ζυμη 1/2 κουπα χλιαρο γαλα,1/2 κουπα βιταμ λιωμενο,1 γιαουρτι,1 φακελακι ξερη μαγια,500 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις,1 κουταλακι αλατι,1 κουταλακι ζαχαρη.
Για τη γεμιση 15 φετες κασερι,10 φετες ζαμπον 5 φετες μπεικον,μια κουταλια της σουπας κετσαπ,μια κουταλια της σουπας μουσταρδα,λιγη ριγανη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δυαλυουμε τη μαγια στο χλιαρο γαλα !Σε μια λεκανη βαζουμε το αλευρι,το λιωμενο βιταμ,το γιαουρτι,το αλατι και την ζαχαρη και τελος προσθετουμε το χλιαρο γαλα με τη μαγια! Ζυμωνουμε καλα μεχρι να γινει μια ζυμη μαλακη και αφρατη !Αν χρειαστει προσθετουμε λιγο αλευρι μεχρι να μην κολλαει η ζυμη στα χερια! Ανοιγουμε τη ζυμη με πλαστη σε μακροστενο φυλλο !Αλειφουμε με κετσαπ ,μουσταρδα και ριγανη και απλωνουμε πανω το κασερι με τα αλλαντικα! Τυλιγουμε σε ρολο και με ενα μαχαιρι το κοβουμε σε φετες! Βαζουμε τα κομματια στο ταψι πανω σε λαδοκολλα και ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις μεχρι να παρουν χρωμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου